Atlantis is een onderneming gespecialiseerd

Atlantis is een onderneming gespecialiseerd in het vervoer van personen, waaronder vooral het ter beschikking stellen van een business car en minibus met chauffeur.
We bieden u een gepersonaliseerde service aan boord van een recente en uitstekend onderhouden wagen, volledig naar uw wensen. Bij aankomst aan de luchthaven wacht een meertalige chauffeur u in kostuum op. Hierdoor verliest u geen tijd in de eindeloze wachtrijen zoals bij de taxi-dienst en bespaart u onaangename verassingen op het moment van de betaling. De prijzen zullen op voorhand worden bepaald en voor elke opdracht wordt een gepaste wagen voorzien.
Atlantis beschikt over talloze soorten voertuigen met chauffeur voor het ontvangen van uw bezoekers en het vervoeren van uw klanten, partner(s) of personeel.
Het gamma dat wij u aanbieden is zeer uitlopend. Een simpel vervoer naar een restaurant, een delegatie, een diplomatieke missie, shuttle dienst, stadsbezoek, ... Noem maar op. Dit geldt voor een aantal tot 200 personen.
Indien u verdere informatie wenst of interesse heeft om onze diensten uit te testen, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.
De kwaliteit van de dienstverlening heeft een prominente plaats in de zakelijke markt. Dit is dan ook waarom wij u bezoekers met een professionele service willen ontvangen. Onze recente wagens zijn allen uitgerust met airconditioning, GPS en leder.

Onze diensten :

All airport transfers
Vehicle with driver for short or long term
At disposition for the day
VIP transfer
Corporate event
Congress
Wedding
Anniversary
Holiday departure

ATLANTIS LIMOUSINE
Tel. +32 2 252 33 25
e-mail:
info@atlantis-limousine.eu
BE0474.640.103

wij accepteren
creditcards

111


Deel deze inhoud

Copyright:© 2014 - Atlantis Limousine
JCD graphique
Website Creatie
Graphics - Hosting